Moderne kontorer med store vindusflater og gode lysforhold

Eiendommen

Lyse, moderne og arealeffektive lokaler med høy miljøprofil.

 

Storebrand har startet den omfattende transformasjonsprosessen for å bringe Grev Wedels plass 9 inn i fremtiden. De gjennomtenkte, praktiske planløsningene og materialkvalitetene skal bidra til et utviklende arbeidsmiljø og trivsel, med klare skiller mellom formelle arbeidssoner og områder for uformelt samspill. 

 

Generøs takhøyde, store vinduer som strekker seg fra tak til gulv og store etasjeplan gjør bygget arealeffektivt og fleksibelt. Naturlig dagslys fra alle himmelretninger til hver enkelt arbeidsplass, samt etasjenes utforming og fotavtrykk gir meget god fleksibilitet og legger til rette for enkel, fremtidig omdisponering av arealene. Dette gjør det enkelt å tilpasse eiendommen til morgendagens arbeidsplasskonsepter.

 

Grev Wedels plass 9 blir rett og slett en unikt bygg i Kvadraturen. Den omfattende renoveringsprosessen vil ta et år og skal gi bygget nybyggkvaliteter, samtidig som gårdeier tar vare på eiendommens personlige særpreg. Alt skal selvsagt gjøres i tråd med Storebrands strenge krav til miljø og bærekraft.

Arealeffektive og fleksible kontorer

Interessert?

Kontakt megler