Flott trappegang til etasjene

Lys og moderne kontorbygg med topp fasiliteter

Mye kulturhistorie som gjemmer seg i veggene her

Eiendommen

Skippergata 3 er en fire etasjers bygning fra 1837, oppført i empirestil. Bygningen, som står på Byantikvarens gule liste, er direkte tilknyttet Grev Wedels plass 9. Den er ferdig total-rehabilitert og transformert til et lyst og moderne kontorbygg med topp teknologi og fasiliteter - klar for en, to eller tre leietakere.

 

Eiendommen er fredet, og har en spennende kulturhistorie som kjent skjenkested. Grei Kafé, eller Bekkevolds skjenkestue, som den het før, var stedet der Henrik Wergeland traff sin Amalie. Grei Kafé skal gjenoppstå og driftes i første etasje, med tilknytning til bedriftsrestauranten i Grev Wedels plass 9. Dermed sikrer vi et supert serveringstilbud – både til leietakere i Grev Wedels plass 9 og Skippergata 3, fra tidlig morgen til sent på kveld.  

Flotte, moderne kontorer med sjel

Godt med lys på kontorene

Delikat innredning

Flott møterom

Beliggenhet 

Skippergata 3 ligger svært sentralt til i Kvadraturen, vegg i vegg med Grev Wedels plass 9. Herfra er det bare en liten gåtur til Oslo S, Deichmann, Operaen, Karl Johans gate og et enormt utvalg av restauranter, kaféer og butikker. Med plasseringen nær Oslos største kollektivknutepunkt, Oslo S, er det lett å komme seg rundt enten man reiser med buss, Flybussen, trikk, T-bane, tog eller Flytoget. 

Buss

3 min

Trikk

5 min

Tog

6 min

T-bane

6 min 

Flytoget

25 min til Gardermoen

Fasiliteter 

Skippergata 3 er en separat del av det store kontorhuset Grev Wedels plass 9 (GW9), 

som totalrehabiliteres med en rekke nye og attraktive fasiliteter. Leietakere i Skippergata 3 har enkel tilgang til alle disse fasilitetene – på lik linje med leietakerne i GW9. Det bygges stor, ny bedriftsrestaurant i GW9 som skal driftes av 4Service – som også skal drifte nye kaféen i 1. etasje i Skippergata 3.

 

Den koselige bakgården mellom GW9 og Skippergata 3 vil bli innredet med utemøbler, grønne vekster og seil i "taket". Arealet vil være tilgjengelig for leietakerne i kontoreiendommene og gjestene i kaféen.

 

Det bygges nytt, stort treningsrom med dusj/garderober, som vil være åpent fra 07.00-22.00, og i byggets store underetasje blir det stor parkeringsgarasje for bil og sykkel med lademulighet.

Bedriftsrestaurant

i Grev Wedels plass 9

Treningsfasiliteter 

i Grev Wedels plass 9

Dusj og garderobe

i Grev Wedels plass 9

Sykkelparkering m/lading

i Grev Wedels plass 9

P-plasser med lading

i Grev Wedels plass 9

Kjøkken

med spiseplass

Kafé

på utsiden av bygget

Hyggelig kjøkken med spiseplass

Flott bakgård for pauser og sosialt samvær

Arealer 

Hver av de tre kontoretasjene er på ca. 250 kvadratmeter. Lokalene er lyse, og det vakre, furugulvet gir en slags «hjemme»følelse. Hver etasje har store godt belyste kontorer, moderne møterom og flott kjøkken. Det kan tilbys leie til én, to eller tre leietakere. Vinduene vender mot Havnelageret på den ene siden og den koselige bakhagen på den andre siden.  

En bred, vakker trapp er felles oppgang til alle tre etasjene.

 

Eiendommen er totalrehabilitert og tilbyr topp moderne løsninger og tekniske installasjoner, som blant annet en ny og energieffektiv ventilasjonsløsning i alle etasjer.

Picture of the awesome banner

Lite kjøkken med spiseplass

Lyse, fine toaletter

Arealtabell

Arealtabell

Etasje Type  BTA
2. Etasje Kontor 288 kvm
3. Etasje Kontor 286 kvm
4. Etasje Kontor 159 kvm

 

Har du noen spørsmål rundt areal, området eller leie?

Fyll inn skjema, så kontakter jeg deg raskt! 

Thomas Bagn
+47 975 97 561

Gi oss samtykke under hvis du ønsker oppdateringer og informasjon om eiendommen i fremtiden.